Om oss

Vi på Stjärnbostadsmäklarna är ett tryggt familjeföretag som förmedlar bostäder i Sverige och utomlands. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad ni som säljare skall tänka på vid en försäljningsstart fram till avslut.

Kontakta oss när ni vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen. Vi strävar efter att få så goda referenser som är möjligt. Vårt ledord är energi och kvalitet.

När ni står inför er kanske största affär är er situation intressant för oss och det finns inga hinder. Vi vill göra något positivt av erat läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och berätta för er hur vi når upp till vårat mål. Målet att ni skall få mest betalt per kvm. Att både ni som säljare och köparen skall känna att ni är trygga under hela vägen. Vi tycker om resultat, uppföljning och återkommande kunder.

Vår ambition är att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt per kvm. Vi uppfyller era önskningar. Vår affärsmodell är fokuserad på mervärden och med hjälp av dem skräddarsyr vi din kommande bostadsaffär.

Vi anlitar proffsfotografer som tillsammans med vår stylist skickligt hittar rätt bildspråk. Prospekten skrivs med ny text till varje nytt uppdrag. Vi levererar stora bilder i fylliga prospektbroschyrer.

Den viktigaste punkten vid en försäljning är visningen. Visningen skall vara lite extra med pålästa mäklare, både gällande bostaden och området. Vi vill att våra spekulanter skall känna sig hemma på visningen – känna att de är välkomna – vi skall serva dem under visningen.

Vi ger er möjligheten att slippa flyttstädningen efter försäljningen – det ingår i vårat arvode.

Allt för att underlätta för er när ni skall vidare till er nya bostad.

Vi marknadsför er bostad så att alla kan se den.

Alla våra bostäder presenteras på Boneo, Booli, Hemnet, HittaHem,  Sweden Estates, Blocket bostäder, vår Facebook sida, Linkedin, vår hemsida, i våra kontorsfönster och genom världens största affärsnätverk BNI.

Vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa.

Hos oss är ni i trygga händer.